rezervacija poroke

kako načrtovati poročni dan

Poročila se bova!

Bodoče neveste imajo predstavo kako naj zgleda njihov poročni dan. Ženin vztrajno kima, dokler ne pride na vrsto spisek stroškov.

Racionalizacija je prva ugotovitev bodoče skupnosti. In tako je tudi prav.

In kdo bi vam lahko pomagal pri smelih načrtih. Če prav pomislite sta samo fotograf in snemalec tist, ki sta z vami res cel dan.

In kdo bi to bolje vedel, kot nekdo z večletnimi izkušnjami.

Pri svojem delu sem imela srečo, da sem do zdaj bila soudeleženka že pri več kot 100-tih porokah.

Takšnih in drugačnih. Kjer je šlo vse po načrtih in tudi, ko se je kaj zalomilo ali zavleklo ali zamudilo. Ampak res nikoli ni bilo katastrofalno.

Zato je tudi dobro, da se dobite z mano že pred določenim datumom in uro poroke. Skupaj bomo lahko šli čez okviren urnik in drobne detajle na katere sami niti pomislili ne bi.

Rezervirali boste termin in s tem neljubo iskanje fotografa teden dni pred poroko.

Potem se bomo dobili še enkrat ali dvakrat, prav gotovo pa nekaj dni pred poroko.

Lahko se dogovorimo tudi za predporočno slikanje. Tako bomo naredili dobro vajo pred odločilnim dnevom in naredili zadnje posnetke, ko sta bila še fant in dekle.

 

POROČNI NASVET

namesto riža, ki je na nekaterih mestih celo prepovedan, se odločite za cvetne listke. V maju in juniju jih je na vrtovih dovolj. Če pa nimate svojega rožnega vrta, se lahko dogovorite s prodajalko na tržnici, da vam shranjuje vrtnice, ki jih po simbolični ceni odkupite.

Na fotografiji zelo lepo pride tudi mešanice različnega poletnega cvetja.

POROČNI NASVET

ste pomislii, da lahko na vaš poročni dan dežuje? Dobro je, da si zagotovite dežnik usklejen z vajino obleko.  Če vama je to ušlo iz misli, ne skrbita. Na voljo imam tri primerne dežnike.

Rek pa tako poznate. Dež na poročni dan- denar v zakonu.

 

Še več nasvetov ali samo izkušenj, pa ko se vidimo!

Gordana Grlič